Om TMH-service

Om Jørgen Jørgensen og Thisted Minigraver.

Siden jeg var helt lille, har jeg interreseret mig meget for maskiner. Nogle ville mene, at jeg har fået det ind med modermælken.

Jeg forlod skolen i 1976 og tog turen direkte til landbruget som maskinfører. To år senere fik jeg job ved en entreprenør i Thisted, hvorefter jeg prøvede kræfter med et vejunderboringsfirma.

Efter at have samlet erfaring i forskellige erhverv besluttede jeg mig i 1999 for, at tiden var inde til at prøve noget nyt. Det blev startskuddet til et nyt eventyr med eget firma, som blev grundlagt i marts 1999, med navnet Thisted Minigraver.

Grundet trofaste kunder og gode, loyale samarbejdspartnere er min vognpark også væsentligt opgraderet siden firmaets start. Derfor er jeg nu også i stand til at varetage en en bred vifte af opgaver inden for forskellige erhverv.

Kontakt mig