Vi tilbyder

Haveservice

Står du og overvejer renovering af haven? Hos Thisted Minigraver hjælper vi dig med rådgivning og service til både store og små opgaver. Hvis du ønsker at renovere haven, kan vi udføre en totaloprydning, der giver dig optimale betingelser for at oprette drømmehaven fra bunden. Ønsker du blot vedligehold, kan vi anvende en slagle-klipper og andre maskiner, som kan fjerne alt fra hybenbuske og høj vegetation til beplantning i højden. Vi kan også vedligeholde grønne områder med plæneklipning, så haven fremstår knivskarpt 

Opgravning

Orker du heller ikke at bruge dynamit og skovl? Så lad Thisted Minigraver hjælpe med opgravningsprojekter, der kræver lidt mere styrke. Hvis du har en nedgravet olietank, du gerne vil have gravet op, kan vi også klare det. Vi afleverer efterfølgende tanken på en godkendt plads, så du slipper for den bekymring

Stubfræsning

Har du et rødder der irriterer eller et standhaftigt træ i haven? Med stubfræseren kan vi rydde disse problemer af vejen, så du ikke skal kæmpe forgæves. Ring til Thisted Minigraver med det samme og få hjælp.

Betonoprydning

Uanset om du ønsker at nedbryde en væg, et rum eller et gulv, står Thisted Minigraver klar med hjælp. Vi kan med vores hydraulikhammer på minigraver nedrive og efterfølgende rydde beton ad vejen med container. På denne måde kan du hurtigere komme i gang med dit nye projekt. Kontakt os for en uforpligtende snak, så vi sammen kan finde frem til den optimale løsning.

Pleje og vedligehold

Vi tilbyder hjælp med en række forskellige opgaver inden for klargøring og vedligehold. 

Klargøring til fliselægning

I forbindelse med anlæggelse af ny indkørsel, terrasse eller lignende, kan vi gøre jorden klar for dig. Vi står for udgravning, opfyldning af sand og en efterfølgende planering, så du bare skal tænke på at lægge fliserne, som du ønsker det. 

Grøfteoprensing 

Tilstoppede kanaler, grøfter og vandløb kræver vedligehold, for eksempelvis at undgå oversvømmelser. Vi udfører grøfteoprensning, så du slipper for dette og de medfølgende skader. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en oprensning er nødvendig, kan du altid ringe og få vores mening. 

Pæleboring 

Ved opsætning af hegn, stolper og lignende har du brug for at komme i dybden, så det hele står fast og sikkertDette kan klares med pæleboring, hvor vi både kan grave med en diameter på 15 eller 30 centimeter. Vores hjælp gør det nemt og hurtigt for dig at fuldføre dit projekt. 

Grubning 

Har du lige bygget og er jorden hård? Så bør du overveje grubning, der er en metode, som løser de øverste lag af jorden, så du eksempelvis bedre kan anlægge en ny græsplæne. Du er velkommen til at ringe til os, så vi kan finde ud af, hvad den bedste løsning for dig.